NIEUW: Mindfulness voor kinderen werkboek

Bij het leuke boek Stilzitten als een kikker is nu een werkboek! Een leuk en handig boek vol oefeningen volgens de methode van de kikker. Je leert je concentreren met 80 grappige en nuttige activiteiten die je alleen of met ouders kunt doen.

Waarom een werkboek?
Je bent thuis en op school misschien wel eens (of vaak) wat onrustig of zelfs gestresst. Je kan leren kalm en vol aandacht te zijn, met deze eenvoudige meditatievorm. De kikker leert je bewust te worden van je lichaam, je emoties en zorgt ervoor dat je meer openstaat voor anderen.

Je kan in het werkboek oefeningen doen, maar je krijgt er ook nog eens zes meditatie-oefeningen bij, en stickervellen, een poster en ‘Het grote familie-kikkerspel’ om te doen met je ouders en broertjes en zusjes.

In het boek staan wel 80 leuke oefeningen. Bijvoorbeeld om bewust te ademen, om te leren stoppen, hoe je met ogen dicht toch kan kijken, hoe je proeft met aandacht, zonder meteen je eten door te slikken en nog veel meer! Sommige oefeningen zul je makkelijk vinden, maar andere oefeningen zijn misschien wel iets moeilijker.

Stilzitten als een kikker werkboek
€20
ISBN 9789021566900

Stilzitten als een kikker
€17,99
ISBN 9789021568836

 

NIEUW: Mindfulness voor kinderen werkboek
Tags:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *