Over de honden

Maak kennis met Bisou, een vrolijke, gezellige, lieve Australian Labradoodle.


Bisou (2013)

Bisou is een vrolijke, gezellige, actieve en zo nu en dan een beetje ondeugende hond. Hij is zelfredzaam, weet wat hij wil en houdt van hei, bos, rennen, knuffelen, samen spelen en zoekspelletjes. Zijn allergrootste hobby is zwemmen.

Bisou was als puppy de meest eigenzinnige van het stel. Hij was bijna negen weken toen hij als pup in Utrecht kwam wonen. We gingen er vaak samen op uit, naar bos en hei, zwemmen en ravotten. In 2016 verhuisden we samen naar Hilversum. Naar de rand van bos en hei en daar spelen we vrolijk verder. Een dag niet gewandeld en gespeeld is een dag niet geleefd.

Bisou heeft veel honden-, kinder- en mensenvriendjes en helpt iedereen graag.

Naast coaching, bezoeken we samen ook ouderen met dementie via Dokter Snuffel.


Eerdere honden

Chiku  (overleden mei 2019)

Chiku was een trouwe Hovawart, geboren in november 2009 en sinds 2010 als pup bij ons in de familie. Hij was een echte hofwachter, een waker, stabiel en goedaardig, met temperament. Hij was groot, zwaar en sterk, en zette die eigenschappen in om te helpen. Hij was zachtaardig en lief voor iedereen die hij mocht helpen. Een echte knuffel.

Chiku overleed vrij plotseling in mei 2019. We missen hem elke dag; zoals hij met zijn staart zwaaide als hij door bos of over hei liep, hoe hij alles in de gaten hield en een echt steun kon zijn. De band tussen hond en mens gaat niet weg. Alles wat hij ons leerde, nemen we mee in de rest van ons leven.

SaveSave

SaveSave