Over de honden

Paw Paw Dog Assisted Coaching werkt met twee honden, een Australian Labradoodle en een Hovawart. In principe is Bisou, de Australian Labradoodle de hond die als eerste keus geldt, maar er kunnen redenen zijn om Chiku om hulp te vragen.


Bisou

Bisou is een vrolijke, gezellige, actieve en zo nu en dan een beetje ondeugende hond. Hij is zelfredzaam, weet wat hij wil en houdt van hei, bos, rennen, knuffelen, samen spelen en zoekspelletjes. Zijn allergrootste hobby is zwemmen.

Bisou was als puppy de meest eigenzinnige van het stel. Hij was bijna negen weken toen hij als pup in Utrecht kwam wonen. We gingen er vaak samen op uit, naar bos en hei, zwemmen en ravotten. In 2016 verhuisden we samen naar Hilversum. Naar de rand van bos en hei en daar spelen we vrolijk verder. Een dag niet gewandeld en gespeeld is een dag niet geleefd.

Bisou heeft veel honden-, kinder- en mensenvriendjes en helpt iedereen graag.

 


Chiku 

Chiku is een Hovawart, geboren in november 2009 en sinds 2010 als pup bij ons in de familie. Hij een echte hofwachter, een waker, stabiel en goedaardig, met temperament. Hij is groot, zwaar en sterk, en zet die eigenschappen in om te helpen. Daarbij is hij zachtaardig en lief voor iedereen die hij mag helpen. Hij knuffelt graag.

Hovawarts hebben de raseigenschap ‘eigenzinnig’. En dat is Chiku ook! Hij zwaait met zijn staart als hij over de hei loopt, loopt in een elegante pas en houdt alles in de gaten.

Chiku en ik hebben een hechte, goede en sterke band, hij voelt echt als mijn eigen hond, ondanks dat hij niet bij mij woont. Hij werkt graag en is een goedzak, lief voor kinderen en aardig naar mensen.

SaveSave

SaveSave