Teamcoaching & interventies

Samen met je team wil je betere resultaten bereiken, elkaar (beter) begrijpen en de sterke kanten van elk teamlid inzetten. Bij Paw Paw Dog Assisted Coaching bieden we een eendaagse interventie aan samen met LF Coaching om teams inzicht te geven in teamverbanden, samenwerkingsmogelijkheden en ontwikkelingspunten. We laten je samen met de honden ontdekken wat jullie sterke kanten en valkuilen als individu zijn, maar ook als team. Wat hebben jullie nodig om betere resultaten te halen? En wat laat jullie beter en effectiever communiceren op de werkvloer?

resultaat = fun x inzicht

Een dag samen werken aan positieve ontwikkeling met het hele team kan een enorme boost geven aan werkplezier en teamresultaten. We werken met jullie aan de inzet van kwaliteit op de juiste plek, we geven je inzicht in jouw persoonlijkheid en die van je collega’s en geven je handvatten in hoe je (nog) beter samenwerkt.


Hond als co-coach
Tijdens de dag zijn coaches Dominique van Dam en Laura van Brummelen jullie begeleiders. De honden zijn aanwezig als co-coach, mediator, hulp, spiegel, maatje en onbevooroordeelde begeleider. We werken binnen en buiten, met vooral praktijkgerichte oefeningen en ervaringen, die je meteen inzicht geven in team- en persoonsgebonden invloeden. Het is een leuke dag vol actie, inzicht en direct toepasbare tools en vaardigheden die je de volgende werkdag al kan toepassen.

 

Thema’s
Onderwerpen voor een dag teamcoaching met de hond kunnen zijn:

– inzicht in kernwaarden binnen de organisatie
– krachten en kwaliteiten van medewerkers in kaart brengen
– inzicht in samenwerkingspatronen
– zelfreflectie
– inzicht in lichaamstaal en non-verbale communicatie
– feedback geven

Daarnaast zijn er natuurlijk tal van andere onderwerpen die we kunnen behandelen. Neem gerust contact op voor andere vragen en problemen binnen jouw team en we kijken samen of teamcoaching met de hond als co-coach iets voor jullie kan zijn.


Locatie
Teamcoaching kan bij jullie op locatie, mits er honden welkom zijn in het pand natuurlijk. Ook is het fijn als er buitenruimte is. Ook hebben wij de beschikking over een locatie in Midden-Nederland voor een fijne omgeving waar we veel ruimte en mogelijkheden hebben.